23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Levererat pooler i över 30 år

Artikeln är sponsrad av poolgiganten.se

Med hög kvalitet på sina produkter och en service som får kunderna att känna att de är i trygga händer har Poolgiganten levererat pooler till svenskar i över 30 år. Poolgianten AB är ett dotterbolag till Mexon Holding AB och deras nuvarande VD heter Jimmy Henrik Wanqvist. Ägarna bakom Poolgiganten har varit med och byggt upp flera av Sveriges största poolföretag.

Med ledstjärnan “endast nöjda kunder” har Poolgiganten vuxit sig till att bli en av Sveriges främsta leverantörer av pooler. Förutom att de är service-minded är de mycket insatta i branschen och dess utveckling. De ser till att införskaffa material och tillbehör som är det senaste på marknaden och oftast är de först med att göra det. Därmed kan de även kalla sig för trendsättare.

Hög kvalitet för långvarig poolglädje

POOLGIGANTENS hemsida finner kunderna allt det de kan tänkas behöva för att kunna uppfylla sin dröm att ha en egen pool. De levererar helhetslösningar såväl som att du kan klicka hem enklare pooler att montera upp någonstans på tomten. Förutom att de har olika varianter av pooler har de även tillbehör. Oavsett om du vill bygga din egna pool från början eller om du vill montera upp en enklare pool på tomten kan du hitta det du behöver för att sätta upp en egen pool i deras webbshop. På deras hemsida finns även inspiration på hur pooler kan se ut och intressant information för dig som ska bygga eller köpa en pool.

Storsäljande Thermopoolen

Poolgiganten har valt att satsa stort på att sälja svensktillverkat, vilket är en anledning till deras framgångssaga. Folk vill gärna ha produkter som är tillverkade i Sverige eftersom det är ett sätt att kontrollera vart materialen kommer ifrån och vilken kvalitet det har. En av deras storsäljare är Thermopolen NXT som är marknadens bästa och tåligaste poolstomme.

Thermopoolen byggs med hjälp av den senaste generationens thermoblock som är utvecklad med flera förbättringar och är särskilt framtaget för poolbyggnation. Passformen är bättre, insidan är hårdare, blocken är något högre och dess baksida är dränerad och isoleringen är ännu mer robust. Thermoblocken fylls därefter på med betong och armering. Detta är grunden till att deras poolkonstruktion är det mest hållbara som finns på marknaden idag då betong håller i 50–100 år, minst! Dessutom är den utvecklad med en isoleringsförmåga som gör poolen till energieffektiv och uppvärmningskostnaden blir betydligt lägre i jämförelse med andra poolkonstruktioner.

Thermopoolen är tillverkad av miljövänligt material som går att återvinna, vilket är en viktig punkt för många som ska bygga pool: att poolen är en hållbar investering även för de kommande generationerna.

Personlig service

En stor del av Poolgigantens goda rykte kommer från deras gedigna kundservice. Företaget erbjuder kostnadsfria hembesök, vilket innebär att representanter från företaget kommer hem till kunden för att få en överblick över det tilltänka området där poolen ska sättas upp och ge råd efter det för ett så bra resultat som möjligt. Utöver hembesök finns de även tillgängliga på telefon, mejl och i chattfunktionen som finns på deras hemsida där kunder kan lämna frågor eller be om råd.

Hoppas att du tyckte att artikeln var intressant och att du fick med dig en del inspiration. Det finns mer att lösa om poolbygge på hemsidan. Med det sagt önskar vi dig stort lycka till!

Sänd till en kollega

0.047