23948sdkhjf

Massor av Merlo på Solvalla

Kompakta, runtomsvängande och höglyftande. Hüllert Maskin har teleskoplastare av alla sorter med sig till Svenska Maskinmässan.

2020 firade Hüllert Maskin dubbla jubileer. Företaget fyllde 75 och man uppmärksammade också att man varit generalagent för italienska Merlos teleskoplastare i 25 år.

När företaget nu kommer till Svenska Maskinmässan tar man med sig ett rejält gäng Merlolastare.

Företaget lyfter till exempel fram de kompakta maskinerna, som de beskriver som allt-i-allomaskiner med oändliga användningsmöjligheter.

Enligt Hüllert Maskin är maskinerna så kompakta att de enkelt tar sig fram i trånga utrymmen, men med en hög lyftkapacitet och rymlig hytt

Kompaktlastarna får köras i 40 kilometer i timmen och som tillval finns bomdämpning. Det ska därför vara enkelt att transportera sig mellan olika arbetsplatser, noterar Hüllert Maskin.

Företaget lyfter också fram Merlos Panoramicserie med en lyfthöjd på 13-18 meter.

Enligt företaget kännetecknas dessa maskiner av hög lyftkapacitet, komfort och säkerhet.

De ska också vara kompakta och enkla att manövrera, förklarar Hüllert Maskin.

En del modeller har stödben som mer eller mindre finns inom maskinens bredd. Enligt Hüllert Maskin är detta en fördel i trånga utrymmen, stödbenen ska dessutom öka lyftkapaciteten.

De runtomsvängande teleskoplastarna i Rotoserien har blivit allt populärare, uppger Hüllert Maskin.

Hüllert Maskin noterar att SPlus ersätter de populära MCSS-modellerna och uppger att den nya serien gör rotomaskinerna ännu flexiblare.

Företaget lyfter bland annat fram större motor, nytt hydraulsystem och ny drivlina i kombination med ny hytt, kapacitiv joystick, klimatanläggning, nytt lasthanteringssystem med display och funktionslayout och ny chassifjädring.

Samtliga SPlus modellerna har tiltbar hytt och den nya serien går att beställa med vridbart BM fäste, något som enligt Hüllert Maskin ökar flexibiliteten ytterligare.

Hüllert Maskin ställer ut i monter S:40

 

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078