23948sdkhjf

Behjärtansvärt mål när rosa skopa går under klubban

Vem vill inte ropa hem en unik skopa och bidra till kampen mot cancer? Nu har alla chansen, Oil Quick har tagit fram en specialdesignad produkt och välkomnar alla att lägga ett bud.

Oil Quick meddelar att man tänker auktionera ut en unik skopa och låta alla intäkter gå till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Objektet i fråga är förstås rosa; en GJ15 Grab John-skopa som uppges vara värd cirka 87 000 kronor.

– Vi är stolta över att kunna bidra till Rosa Bandet-kampanjen genom att auktionera ut vår specialdesignade rosa Grab John-skopa. Nästan alla känner någon som drabbats av cancer, och genom detta initiativ hoppas vi kunna göra skillnad. 100 procent av auktionsbeloppet går direkt till Cancerfonden och deras ovärderliga arbete, säger Oil Quicks vd Henrik Sonerud i ett pressmeddelande.

Auktionen ska ske på Klaraviks auktionssajt och även de bidrar genom att stå för både administrations- och auktionsavgifter.

– Vi uppskattar verkligen OilQuicks initiativ! Vi kommer göra vårt yttersta för att maximera synligheten och budgivningen för den minst sagt viktiga auktionen, säger Karin Malmberg, CMO på Klaravik, i pressmeddelandet.

Auktionen pågår 7-16 oktober, den som vill vara med och buda kan gå in på klaravik.se och söka på Grab John.

OilQuick förklarar att man årligen stödjer flera viktiga organisationer, inklusive Cancerfonden. Auktionen uppges vara ett sätt för företaget att bidra till att öka medvetenheten om bröstcancer och stödja forskningen som räddar liv.

Ulrika Andersson

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111