23948sdkhjf

Ny regionchef på Svevia

Från och med den 1 oktober tillträder Christoffer Björn som regionchef för division Anläggning Nord, med placering i Luleå. Regionen sträcker sig över länen Norr- och Västerbotten, Västernorrland, Jämtland, Dalarna och Gävleborg.

– Christoffer har en affärsmässighet samt vana att utveckla verksamhet i norra Sverige. Den erfarenheten tillsammans med hans stora kontaktnät både hos privata och offentliga kunder kommer vara till stor nytta för oss i att stärka Svevias anläggningsverksamhet i region Nord. Vi ser en god potential på marknaden för Svevia under de kommande åren, både hos våra befintliga arbetschefsgrupper i Härnösand och Falun, men även för att utöka verksamheten i Norr- och Västerbotten, säger Mattias Gretzer, divisionschef Anläggning, Svevia.

Christoffer Björn kommer närmast från en roll som regionchef på Peab Bostad och dessförinnan som ansvarig på Skanska för kommersiell projektutveckling i Norra Sverige.

– Det finns en spännande tillväxt med grön omställning, försvars- och industrisatsningar som gör att marknaden här uppe är mycket god. Jag ser fram emot att vara en del av Svevias utvecklingsresa, hitta rätt nyckelpersoner och utveckla de affärsmöjligheter som finns längs Norrlandskusten. Bolaget har en stark och egen profil som specialister på väg och infrastruktur. Ur affärssynpunkt är Svevias kultur, goda värderingar och fokus på säkerhet en stark konkurrensfördel men också något som verkligen tilltar mig personligen, säger Christoffer Björn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.034