23948sdkhjf

Kiruna nästa för företaget – som behöver folk

TN Bygg & Anläggning sprider sina vingar i Norrbotten, företaget växer och satsar nu på en ny etablering, något som också innebär att man behöver rekrytera.

Det familjeägda bygg- och anläggningsföretaget TN Bygg & Anläggning grundades i Gällivare och verkar i dag i Malmfälten, Jokkmokk, Kalix och Fyrkantenområdet.

I fjol, under det som bolaget beskriver som ett rekordår, invigde man ett platskontor i Luleå. Nu riktar man blicken mot en annan norrbottnisk stad: Kiruna.

– Vi befinner oss i en intensiv, men framför allt inspirerande och rolig period där vi fortsätter att växa vid samtliga etableringar. Vi ser en tydligt ökad efterfrågan, inte minst kring Malmfälten där vi redan har flera projekt, och att starta upp en verksamhet i Kiruna blir ett naturligt steg för oss, säger Mikael Thorgren, vd på TN Bygg & Anläggning, i ett pressmeddelande.

Kiruna är förvisso ingen vit fläck för företaget, som tidigare utfört arbeten i stan, men då utifrån etableringen i Gällivare.

När man nu ser att projekten i Kiruna ökar både i storlek och i antal vill man slå ner egna bopålar i kommunen.

– Vi är inte här för en handfull projekt, utan vi ska vara en del av det långsiktiga samhällsbygget. Då blir det självklart att ha en egen verksamhet på plats med både medarbetare och kunder som brinner för närområdets utveckling, säger Mikael Thorgren.

TN Bygg & Anläggning söker nu efter en projektledare som kan bygga upp verksamheten i Kiruna, driva projekt och rekrytera medarbetare.

– Som projektledare kommer du bygga din verksamhet på en mycket stadig grund. Uppdragen finns redan, så jobbet handlar till största del om att hitta resurserna för att utföra dem. Vi har en väldigt agil organisationsstruktur på TN, och som ansvarig för satsningen kommer du få det stöd som du behöver, säger Mikael Thorgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096