23948sdkhjf

NRC Group får ny svensk vd

”Mitt huvudfokus kommer att vara att fortsätta utveckla verksamheten till förmån för både våra uppdragsgivare och medarbetare”, förklarar den nya chefen.

Den 4 september tillträdde Tomas Johansson som ny vd för NRC Group Sverige.

NRC är en stor aktör inom järnvägsrelaterad infrastruktur och arbetar med infrastruktur inom hamnar, vägar, broar och tunnlar. Gruppen levererar bland annat tjänster som projektering, mark- och spårarbete, säkerhet, sanering och återvinning.

– Jag ser NRC Group Sverige som en stark organisation med engagerade medarbetare, och jag ser fram emot att tillsammans ta oss an spännande projekt. Mitt huvudfokus kommer att vara att fortsätta utveckla verksamheten till förmån för både våra uppdragsgivare och medarbetare, säger Tomas Johansson i ett pressmeddelande.

Han har över 20 års erfarenhet av ledande befattningar inom bygg- och anläggningsbranschen och NRC Group uppger att hans breda erfarenhet och strategiska tänkande är viktiga tillgångar för att utveckla NRC Group i linje med företagets nya strategi.

– Vi ser fram emot att under Tomas ledarskap fortsätta arbetet med att bygga hållbar infrastruktur som gynnar både samhälle och miljö. Tomas engagemang för innovation och kvalitet ligger helt i linje med företagets ambitioner att vara en drivande kraft i branschen, förklarar företaget i pressmeddelandet.

NRC Group, som startades 2011, har sitt huvudkontor i Norska Lysaker, gruppen har dessutom regionala kontor runtom i Norge, Sverige och Finland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062