23948sdkhjf

Svevia säkrar på arbetsmiljösidan

Den 10 september blir Charlotte Dahlgren koncernens nya arbetsmiljöchef.

Charlotte Dahlgren uppges ha både lång och gedigen erfarenhet av arbetsmiljöarbete i ledande positioner och har inte minst arbetat inom högriskbranscher.

– En stark säkerhetskultur är avgörande för att våra medarbetare ska trivas, må bra och ha en säker arbetsmiljö. Charlotte har framgångsrikt drivit förändringsarbete inom arbetsmiljö, och med henne vid rodret kommer vi som bolag att förflytta oss mot visionen om noll olyckor på våra arbetsplatser, säger Mathilda Scott koncernens HR-chef, i ett pressmeddelande.

Charlotte Dahlgren kommer senast från Stockholm Exergi, där hon verkat i olika roller, senast som arbetsmiljöchef. Hon har också varit ansvarig för kvalité, miljö och arbetsmiljö på Eko-Service Skandinavien.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja på Svevia och fortsätta arbeta för en stark säkerhetskultur där alla varje dag kan gå hem hela både på in- och utsidan. Jag har lång erfarenhet från både strategiskt och operativt arbete med arbetsmiljöfrågor kopplat till säkerhetskultur och risker i både industri- och trafikmiljö och hoppas på så sätt att kunna bidra till fortsatt utveckling av detta viktiga arbete, säger Charlotte Dahlgren, i samma pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079