23948sdkhjf

Dags för den största sydsvenska mässan

Över 180 utställare står redo när Entreprenad Live går av stapeln för tionde gången. Arrangörerna utlovar god mat, intressanta seminarier och alla viktiga leverantörer.

I september är det dags igen för entreprenadmässan Entreprenad Live, i år är det den skånska varianten som bjuds, för femte gången är det Knutstorp som står värd för evenemanget.

Drygt 180 utställare ska finnas på plats och enligt arrangörerna är ”alla viktiga leverantörer” med, både stora som små. De betonar också att det förutom intressanta montrar också är möjligt att provköra maskiner och fordon på terrängbanan. 

Ett antal seminarier står också på schemat, på fredagen ska man till exempel dyka ner i ämnet ”VA: Skitsak eller tillväxtmotor?”. VA SYD, NSVA och byggsektorn ska då prata om det som beskrivs som det största infrastrukturprojektet i södra Sverige under de kommande tio åren.

Att maskinentreprenörer är en viktig del i hela samhällsbygget vet vi redan.

Något man kanske glömmer bort att de också spelar en avgörande roll i den civila beredskapen och totalförsvaret. Detta kommer att lyftas fram på två seminarier: ”Entreprenörers roll i lokal beredskap – affärsmöjligheter och utmaningar” och ”Läget i Sverige – Totalförsvarets uppbyggnad (kopplat till ME-medlemmars verksamhet).

Entreprenad Live 5-7 september 2024

PLATS: Knutstorp Ring

ÖPPETTIDER : Torsdag kl 10-17, Fredag kl 9-16, Lördag  kl 9-15

Att bekanta sig med nya maskiner och produkter och sedan insupa ny kunskap på ett spännande seminarium kan ju få magen att börja kurra. Entreprenad Live försäkrar att de har koll även på den biten, Jönköpingsbaserade familjeföretaget FC Gruppen har lejts in för att servera både mat och dryck.

På menyn står både husmanskost, som finns i ett restaurangtält, och hamburgare som går att köpa från olika foodtruckar, det ska också finnas fika bakat från eget bageri.

Artikeln är en del av vårt tema om Entreprenad Live 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078