23948sdkhjf

Workify växlar upp

Workify Sverige AB, som ligger bakom affärsystemet Workify, tar ny sats med en ny marknadschef.

Företaget anser sig vara inne i en stark tillväxtfas och nu ska man ha tagit ytterligare ett steg mot att nå sina mål sedan tidigare tech-vd:n Frida Finnström tagits in som marknadschef.

Frida Finnström tillträdde sin nya post i maj och återvände då till Hudiksvall efter 20 år i Åre och Stockholm.

Enligt Workify har Frida Finnström, som nu axlar det kommersiella ansvaret i bolaget, en spännande och bred bakgrund med erfarenhet från såväl CRM, projektledning, produktutveckling som nu senast vdpå ett techbolag.

– Hennes driv och värdefulla erfarenheter är den pusselbit vi behöver för nästa steg. Nu går vi in i en intensiv fas där vi ska växla upp från start up till scale up och då kommer Frida att vara en viktig spelare, säger Stefan Onkenhout, vd på Workify Sverige AB, i ett pressmeddelande.

Företaget planerar nu för både mässor, en Workifydag, samt nya produktreleaser och personalaktiviteter.

– Det känns roligt att vara på plats och i gång, både på Workify och i Hudik. Jag älskar nya utmaningar och att få vara med på den här resan känns både ärofyllt och otroligt spännande, säger Frida Finnström.

Workifys produkt är riktad särskilt mot medelstora åkerier och entreprenadföretag och uppges minska administrationen och effektivisera arbetsflödet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096