23948sdkhjf

Ramirent öppnar i Kungsbacka

Under hösten öppnar maskinuthyrningsföretaget Ramirent nytt kundcenter i Kungsbacka utanför Göteborg. Totalt kommer Ramirent då ha cirka 80 kundcenter runt om i landet.

Nyligen blev det klart att Ramirent öppnar sitt första kundcenter i Kungsbacka. Planen är att det ska slå upp portarna för kunder under senare delen av hösten.

– Vi har tittat på möjligheten att öppna i Kungsbacka en längre tid, och nu hittade vi äntligen en fastighet och adress som passade bra. Vårt nya kundcenter ligger på Kabelgatan, centralt i Kungsbacka, vilket gör det lätt för alla våra bygg- och industrikunder att besöka oss, säger Robert Carlsson, distriktschef i Göteborg.

Ramirent tar över en befintlig lokal som senast använts av en bilvårdsfirma. Nu ska den 1 000 kvadratmeter stora lokalen på den totalt 4 000 kvadratmeter tomten, göras om för att passa Ramirents verksamhet. Utöver ett stort utbud av byggmaskiner kommer här även finnas liftar och tunga anläggningsmaskiner som dumprar last- och grävmaskiner, för att matcha behovet hos såväl stora som små byggkunder.

– Kungsbacka är en expansiv kommun där det händer mycket inom såväl bostadsbyggandet som satsningar på kommersiella fastigheter. Vi har redan idag kunder härifrån som besöker våra kundcenter runt om Göteborg och de är förstås väldigt glada över att vi öppnar närmare dem till hösten, säger Robert Carlsson.

Ny kundcenterchef för Kungsbacka blir Camilla Thellman, som tidigare varit kundcenterchef på Ramirent Ringön och i Sisjön.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063