23948sdkhjf

Svevia förstärker med arbetschef i södra Sverige

Den 19 augusti börjar Annika Pålsson som ny arbetschef för Svevia i Malmö, med ansvar för Skåne och Blekinge.

Arbetschefsområdet sträcker sig över Skånes och Blekinges län. Som arbetschef är uppdraget att långsiktigt leda arbetet för Svevias affär inom anläggning av vägar och infrastruktur. Färdigställandet av projektet E22 Gualöv - Fjälkinge är ett av flera pågående uppdrag.

– Jag är supernöjd med den här rekryteringen. Annika har en härlig kombination av affärsmässig proffsighet, ett varmt ledarskap och en rejäl dos smittsam energi. Hon är mycket trygg i sina värderingar och drivs av att arbeta med organisationsutveckling på ett tydligt och inkluderande sätt, säger Greta Jodal, regionchef syd, division Anläggning.

– Hennes breda erfarenhet av ledande roller inom branschen kommer att komplettera vårt starka team i Skåne och Blekinge på ett jättebra sätt. Jag ser fram emot att välkomna Annika till Svevia.

Annika Pålsson är civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola och kommer närmast från Trafikverket där hon haft en roll som enhetschef järnväg, på investering i södra regionen.

Svevia meddelar att Annika lång erfarenhet från entreprenadbranschen på fastighetssidan, med bland annat 11 år på Granitor, där hon sista åren var verkställande direktör för entreprenadverksamheten.

– Svevia har fokus på rätt saker med en kultur, ett ledarskap och värderingar som verkligen tilltalar. Det är ett välrenommerat bolag med stor kunskap inom vägar och infrastruktur som jag med förväntan ser fram emot att bli en del av, säger Annika Pålsson.

– Tillsammans med kollegor och medarbetare som har en respektingivande erfarenhet från anläggningsbranschen vill jag bidra med mina perspektiv till arbetschefsområdet. Med tillitsfulla och transparanta samarbeten internt och externt ser jag stora möjligheter för Svevia att utvecklas och växa långsiktigt hållbart och lönsamt på den expansiva marknad som vi har här i Sveriges allra sydligaste del.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141