23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gå med i HYDACs Forum E-Mobility

I vårt nystartade Forum E-Mobility kan ni ta del av webinar med interna experter och gästföreläsare samt olika fokusämnen för utbyte av information och kunskap baserat på praktisk erfarenhet. Som er partner på vägen mot elektrifiering tar vi aktivt upp de frågor som berör hela branschen. Registrera er för att inte missa nästa webinar som är torsdag 7/11.

Funderar ni på hur ni kan få grepp om funktionell säkerhet, ökande komplexitet och kostnadspress vid konstruktion av elektriska terrängfordon? Då är Forum E-Mobility den perfekta plattformen för er! Ni kan förvänta er spännande föredrag från interna och externa experter i form av kompakta och informativa webinar.

Låter det intressant? Registrera er genom att följa länken längre ner och få alla framtida uppdateringar om vårt Forum E-Mobility:
– Schemalagda webinar och eventdatum
– Fokus ämnen
– Experter och gästföreläsare

I november är det dags för nästa webinar med temat Unlocking Maximum Power: How to benefit from a Modular Motor Design for Electrified Mobile Machinery.

Fler intressanta områden som vi kommer att ta upp i kommande webinar och events:

Batterisystem – Hur hittar vi den perfekta balansen mellan energitäthet, prestanda, livslängd och kostnader för batterisystemet i vår maskin?

Elektrisk drivteknik – Hur bör vi designa det elektriska drivsystemet för att uppnå önskad prestanda, vridmoment och effektivitet för vår applikation?

Energieffektivitet i arbetsfunktioner – Hur kan vi maximera energieffektiviteten i de enskilda arbetsfunktionerna i vår mobila arbetsmaskin för att minska driftskostnaderna och öka räckvidden utan att kompromissa med prestanda?

Programvara och systemintegration – Vilka mjukvarulösningar och systemarkitekturer krävs för att optimalt integrera och styra de olika komponenterna i den elektriska drivtekniken, batterisystemet och andra fordonssystem?

Termisk hantering – Hur säkerställer vi effektiv värmeavledning i vårt elektriska drivsystem för att öka komponenternas livslängd och förhindra överhettning, särskilt under extrema driftsförhållanden?

Laddningsinfrastruktur – Vilken laddningsinfrastruktur är bäst lämpad för vår mobila maskinpark för att uppnå kortast möjliga laddningstid och optimera driftprocesser?

Missa inte allt detta – se till att registrera er via länken nedan för att få de senaste nyheterna från Forum E-Mobility direkt i inkorgen! 

🔎 Läs mer om Forum E-Mobility och registrera er här.

 👋 Välkommen att kontakta oss med era frågor och funderingar kring E-Mobility!

---------------------------------------------------------

HYDAC 
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.047