23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Snart i lager – Ny revolutionerande arbetsljusramp!

Vi är stolta att snart kunna erbjuda en arbetsljusramp av professionell standard, som tar belysning till en helt ny nivå. Med en imponerande effekt på 240W och en ljusstyrka på hela 16 207 lumen ger den kraftfullt och klart ljus, perfekt anpassat för att lysa upp stora ytor. Oavsett om du arbetar med tunga fordon, maskiner eller andra krävande uppgifter, så kommer denna ramp att leverera en ljuskvalitet som verkligen gör skillnad.

Fördelar med HBAs arbetsljusramp:

💡 Maximal ljusstyrka: Med 16 207 lumen får du en arbetsbelysning som överträffar traditionella lösningar på marknaden, särskilt framtagen för att ge optimal synlighet i alla miljöer.


🔥 Automatisk temperaturkontroll: Rampen är smart designad för att skydda sina högpresterande dioder från överhettning. Vid för hög temperatur justeras ljusstyrkan automatiskt för att säkerställa lång hållbarhet och bibehållen prestanda.


⚙️ Robust och hållbar: Byggd för att tåla de tuffaste arbetsförhållandena, vilket gör den till ett utmärkt val för både yrkesfolk och krävande användare.

Med denna arbetsljusramp får du inte bara en kraftfull belysningslösning – du får en produkt som är optimerad för hållbarhet, säkerhet och effektivitet. 

🔧 Fördelar:
Överlägsen ljusstyrka för tunga fordon och maskiner
Automatisk temperaturreglering som förlänger livslängden
Effektiv belysning för stora arbetsområden

Till arbetsljusrampen >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.156