23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledarskap behövs överallt - hur ska man orka?

Det enkla svaret är att vara strategisk och ha en plan, för överallt kan du inte vara. Vi på Blendify Learning har precis avslutat ett företagsinternt ledarprogram på ett nytt sätt och vi lär oss hela tiden. Det vi vet är att vi aldrig kommer krypa in i klassrummet igen per default, men gärna när det är motiverat, och det vet kursdeltagarna bäst. Deltagarna sitter på behoven och med ett flexibelt program kan man möta individuella behov. Handen på hjärtat, det är rätt fint att få stöd i sin Egen utveckling.

Vi har lärt oss att det funkar riktigt bra att väva in moment i en digital ledarskapskurs som sätter fokus på nuläge, som arbetas in i en handlingsplan som sedan tas vidare till en actionplan, vilken i sin tur är coachningsbar. Från det stora till något konkret och handfast. Utveckling börjar ofta i det mindre, lättare så.

Vi har också sett att kursdeltarna lär sig teori på ett helt annat sätt genom att få teori genom en kurs där det också utmanas genom kunskapskontroller eller uppmaningar till reflektion. Varför skulle ledarskap som ämne skilja sig från andra ämnen? Att bara lära sig genom upplevelse känns onödigt och begränsande, men det är ofta det som erbjuds på ledarskapsområdet. 

Vi vill tro att Blendifys alla utbildningar bidrar till bättre förutsättningar för ett ledarskap. 

Till kursen - Grundläggande Ledarskap

Blendify Learning AB
Gamla landsvägen 4
196 30 Kungsängen
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5591955454

Kontaktperson

PB

Sänd till en kollega

0.031