23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stubbfräsen och Rörspolaren tog Mittia-mässan med storm

Årets Mittiamässa, Gård & Skog i Ljusdal, bjöd på många innovationer, men vår rörspolare och stubbfräs blev snabbt mässans höjdpunkter. Lantbrukare lockades av möjligheten att själva underhålla sina täckdiken med rörspolaren, medan skogsägare imponerades av stubbfräsens effektivitet. Dessa verktyg visade sig vara de mest omtalade och bekräftade att framtiden inom jord- och skogsbruk redan är här.

Ljusdal – Årets Mittiamässa, Gård & Skog bjöd på en rad spännande innovationer och intressanta möten, men det var två oväntade verktyg som verkligen fångade besökarnas uppmärksamhet: vår rörspolare och stubbfräs.

Från första stund blev det tydligt att dessa verktyg väckte nyfikenhet. Mässbesökare flockades kring montern för att ställa frågor om hur dessa robusta verktyg kunde underlätta deras arbete i skog och mark.

Lantbrukare visade särskilt stort intresse för rörspolaren, som erbjuder möjligheten att själva underhålla och spola sina täckdiken. "Det här är precis vad vi har behövt," kommenterade en lantbrukare. "Att kunna spola täckdikena på egen hand sparar både tid och pengar, och rörspolaren levererar den kraft och precision som krävs för att jobbet ska bli rätt gjort."

På samma sätt drog stubbfräsen till sig många skogsägares uppmärksamhet. Med sin förmåga att snabbt och effektivt avlägsna stubbar, blev den en självklar favorit bland dem som ville maximera sin skogsmark. "Att kunna hantera stubbfräsningen så effektivt öppnar upp för nya möjligheter i skogsskötseln." sa en entusiastisk skogsägare.

Under mässans gång blev det allt tydligare att just dessa maskiner var de obestridda vinnarna, vilket resulterade i att de blev några av de mest omtalade produkterna på plats. Med sin kombination av kraft, innovation och användarvänlighet visade de upp den typ av tekniska framsteg som många besökare letar efter.

"Vi visste att vi hade något speciellt att erbjuda, men gensvaret överträffade verkligen våra förväntningar," är Vilgot Mäntynens erfarenhet som representerade AMAS på mässan. "Att se hur entusiastiska folk blev när de såg vad rörspolaren och stubbfräsen kunde göra, är en härlig upplevelse."

Mässan i Ljusdal har alltid varit en plats för att visa upp det senaste inom jordbruk och skogsbruk, men i år blev det tydligt att teknikens framtid är här. Med dessa två maskiner i fokus satte mässan en ny standard för vad som kan förväntas av utrustning inom branschen.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.032