23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OXiSTOP - Möjliggör ett hållbart hydrauliksystem med hög prestanda

OXiStop är en banbrytande miljöanpassad tanklösning för hydraulsystem som erbjuder en integrerad avgasnings- och avvattningsenhet. Med OXiStop kan du förbättra ditt hydraulsystems prestanda, minska era underhållskostnader och arbeta hållbart.

Genom att effektivt avlägsna gas och vatten från hydrauloljan, säkerställer OXiStop högre processhastigheter, förbättrad effektivitet och längre livslängd på systemets komponenter. Med sju standardstorlekar tillgängliga, upp till 500 liter, är OXiSTOP en flexibel lösning som kan anpassas till olika systemstorlekar och behov.

Hur minskar OXiStop storleken på tanken?
Den hydraulisk drivna avgasaren/avvattnaren tillsammans med det integrerade andningsmembranet, ”vakuumförpackar” och skiljer oljan från den omgivande luften. Detta resulterar i att man kan anpassa tankens storlek efter differensvolymen.

Med hur mycket kan mängden olja minskas med OXiStop?
OXiStop minskar i flesta fall mängden av olja med en faktor 10.

Vad är fördelen med OXiStop membran?
Membranet gör att vätskan kan ha ett mycket lågt gas- och vatteninnehåll. Det möjliggör också installation i extremt dammiga / fuktiga miljöer. 

Men det som verkligen gör OXiSTOP mångsidig och anpassningsbar är de olika tillval som finns att tillgå. Dessa tillval gör det möjligt att skräddarsy systemet efter specifika krav och arbetsmiljöer, vilket säkerställer optimal prestanda under alla förhållanden. Här nedan ser du är ett par exempel över tillvalen:

✔️ Returfiltret: Minskar slitage på komponenterna och förlänger deras livslängd, samtidigt som det upprätthåller en hög renhetsnivå på oljan.

✔️ Oljekylare: För att motverka överhettning och säkerställa att oljan hålls inom optimala temperaturintervall, kan OXiStop utrustas med en oljekylare.

✔️ Vattensensor: Vatten i hydrauloljan kan leda till korrosion och försämrad smörjförmåga. 

👉 Läs mer om OXiSTOP - ett hållbart hydrauliksystem med hög prestanda
Ladda ned datablad om OXiSTOP - Engelsk PDF

👋 Varmt välkommen att kontakta oss på HYDAC med era frågor kring OXiSTOP.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Följ oss gärna på Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

HYDAC
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

NB
Nujen Batte
Marknads Assistent
nujen.batte@hydac.se

Sänd till en kollega

0.045