23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA presenterar sina modellanpassade belysningslösningar för lastbilar på Elmia Lastbil

HBA Fordonsteknik AB har glädjen att tillkännage lanseringen av sina senaste modellanpassade belysningslösningar på Elmia Lastbil 2024, som äger rum den 21-24 augusti. I år fokuserar vi på att presentera ett revolutionerande sortiment av extraljus och varningsljus, skräddarsydda för att passa specifika lastbilsmodeller och därmed förenkla både installation och användning.

Extraljus och varningsljus med perfekt passform

HBAs sortiment inkluderar extraljus och varningsljus som är specifikt designade för att passa lastbilar från ledande tillverkare som Volvo, Scania och Mercedes-Benz. Dessa lösningar erbjuder: 

  • Skräddarsydda Solskyddspaket: Ett paket som innefattar två extraljusramper, solskydd och kablage. Solskyddet har perfekt passform och monteras utan svårigheter då dess infästningar motsvarar de som finns för befintligt solskydd. Anpassade för att integrera perfekt med varje lastbils unika design, vilket ger ett elegant utseende och maximalt ljus.
  • Paketlösningar: Förkonfigurerade paket med anpassade fästen och kablage som ger en komplett och effektiv lösning för inallation av både extraljus och varningsljus.
  • Anpassad Kontaktering: Produkterna levereras med specifika anslutningar och specialkontakter, vilket minimerar installationstiden och säkerställer en snabb och professionell montering.

Tidsbesparande installation

Genom att erbjuda produkter med anpassad kontaktering och skräddarsydd design hjälper vi företag och yrkesanvändare att spara värdefull tid vid installation. Vår målsättning är att leverera produkter som inte bara presterar exceptionellt, utan också är enkla och snabba att installera, vilket möjliggör snabb återgång till arbetet och minimala driftstopp.

Estetiskt och Funktionellt Fördelaktigt

HBAs modellanpassade lösningar ger inte bara överlägsen belysning och säkerhet, utan bidrar också till ett stilrent och estetiskt tilltalande fordon. Den skräddarsydda passformen och de matchande solskydden integreras sömlöst med lastbilens design, vilket ger ett enhetligt och professionellt utseende.

Besök HBA i monter B02:18

Under Elmia Lastbil kommer vi att visa upp våra nyaste modellanpassade belysningslösningar. Besök HBA i monter B02:18 för att se hur våra specialdesignade extraljus och varningsljus kan förbättra din lastbils prestanda och utseende. Våra experter finns på plats för att demonstrera produkterna, svara på dina frågor och ge dig råd om de bästa lösningarna för dina specifika behov.

Vi lanserar även vår nya produktkatalog på mässan, som inkluderar detaljerad information om våra senaste belysningslösningar och anpassade paket. Kom förbi och hämta ditt exemplar direkt i vår monter och bli bland de första att upptäcka hur HBA kan hjälpa dig att förbättra både säkerheten och effektiviteten i din verksamhet.


Väl mött i HBA monter B02:18.

Läs mer om modellanpassad belysning till din lastbil på HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031